Process Mining: Celonis – Vialto partnerség!

2019.02.12. 20:36


Legújabb ígéretes együttműködési megállapodásunk alapján a Celonis egyedüli magyarországi partnereként hozzáférést biztosítunk a leghatékonyabb folyamatbányászati eszközhöz.


A Celonis az üzleti transzformációs szoftver megoldások piacvezetőjeként egy innovatív, intelligens üzleti felhő megoldással segíti a vállalatokat, hogy gyorsan átlássák és fejleszteni tudják üzleti működésüket. A Celonis folyamatbányászati szoftvere olyan nagy szervezetek hatékony üzleti transzformációját, nagymértékű költségcsökkentését és ügyfélélmény fejlesztését támogatta világszerte, mint a Siemens, a GM, a 3M, az Airbus és a Vodafone.

Szolgáltatási portfóliónkat a folyamatbányászattal kiegészítve, készen állunk átfogó fejlesztési programok megvalósítására, melyek ügyfeleink stratégiai céljainak irányába mutatnak, és adat alapú helyzetfelmérésre alapulnak. A tervezett átalakítások kiterjedhetnek a termékportfólióra, a folyamatokra, szervezetre és a támogató rendszerekre egyaránt, és ezek sikeres megvalósítását hatékony humán változáskezelés alkalmazásával támogatjuk.

További részletek itt.