Lehetséges a valós idejű folyamatmenedzsment?

2019.06.23. 21:42


Nagy érdeklődés fogadta Process Mining előadásunkat és interaktív bemutatónkat a Portfolio által rendezett „Financial IT and Disruptive Technologies” konferencián.


Lengyel Csaba ügyvezető előadásában rámutatott, hogy a Process Mining technológia segítségével lehetséges a valós idejű folyamatmenedzsment, amely a bankok digitális transzformációjának alapkövét jelentheti. A Vialto Consulting az üzleti transzformációs szoftvermegoldások piacán vezető Celonis magyarországi partnereként biztosít hozzáférést a leghatékonyabb folyamatbányászati eszközökhöz. Intelligens üzleti felhőmegoldással segíti a vállalatokat, hogy gyorsan átlássák és fejleszteni tudják üzleti működésüket.

 

 

A résztvevők demo környezetben, egy banki példán keresztül próbálhatták ki a Celonis folyamatbányász szoftver lehetőségeit. Kiindulva a valós folyamati lefutásokból - melyeket hagyományos módszerekkel heteket igénylő munka előállítani – és a további elemzésekből, pillanatok alatt realizáltak fejlesztési lehetőségeket. A mesterséges intelligenciával támogatott gyökérok elemzés pedig pár kattintással további lehetőségeket tárt fel a rögtönzött elemzőink számára.

 

 

További információk a konferenciáról és a Vialto folyamatbányászati szolgáltatásairól:

Portfoilo cikk
Folyamatbányász aloldalunk